Kerstactie Delen in vreugde

Het is de tijd van het jaar dat we allemaal cadeaus zoeken voor onze dierbaren. Bij vele staat de boom al op en staan de ingepakte en zorgvuldig uitgekozen pakjes al te schitteren onder de dennentakken. "Hebben we voor iedereen genoeg? Weet je wat dat is ook nog leuk! Maar.. dan heeft die weer iets minder, dan halen we er ook nog een parfummetje bij of die lekkere crème?" En dan breekt Kerstavond aan, gezellig allemaal aan de overvolle tafel, waar aan het einde van de dag iedereen met handen vol naar buiten gaat en de kat rondrent achter een balletje gebruikt inpakpapier. 

We gunnen het jullie allemaal na een jaar hard werken! Maar stel je voor je leven loopt net wat anders? De hoge energierekening en de dure boodschappen zorgen ervoor dat de kinderen dit jaar niets krijgen. Hoe leg je uit dat de Kerstman dit jaar niet komt? En waarom stopt hij wel bij de buren? 

Als we iets geleerd hebben is dat we samen alles aankunnen, samen voltooien we de ingewikkeldste turnarounds, installeren we de meest complexe productielijnen en voeren dat allemaal nog veilig uit ook! 

Dan kunnen wij toch ook samen ervoor zorgen dat de Kerstman ook bij die gezinnen langskomt?

Er zijn verschillende manieren om te helpen en wij zorgen er graag voor dat uw donatie deze Kerst onvergetelijk wordt!